Крехко агнешко оваляно в сол, черен и червен пипер, отгоре полято с домашно
вино... Плюс чакаща тава със спанак, джоджен, зелен и стар лук... В купичката -брашно
смесено със сол и червен пипер- ще овъргаляме месото в него... И всичко това чака изстрелване във
фурната.
Всичко е готово:10...9...8...7...6...
Старт!!!
И финал ;)
Дали ще се промени съществено вкусът, ако треволякът се смени с лапад? :)
ОтговорИзтриванеПитам риторично по две причини - имам готов, измит, нарязан и замразен с всичките необходими зелении, много го обичам. И втората е, че като малка бях много анемична и срамно слаба според родата и непрекъснато ме тъпчеха със спанаци, коприви и рибено масло. И все още ми скърца и ми присяда спанакът.
Че знам ли... Иначе го водят агнешко със зелении, тоест и друга тревица като лапада става. А и в рецептите май пишеше "спанак или лапад"... Пък и готвим с каквито налични продукти има :)
ОтговорИзтриванеПу, не съм сложил снимката с "презентационната" порция, а само преполовената тава, ама нейсе.
ОтговорИзтриване